کد خبر: ۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶

شوالیهٔ آهنین ولوو رکورد سریع‌ترین کامیون را شکست + عکس

چند روز پیش بود که ولوو تیزری از یک کامیون فوق‌العاده بنام شوالیهٔ آهنین را منتشر کرده و مدعی شد قصد شکستن رکورد سرعت کامیون‌ها را توسط آن دارد.
به گزارش خودروکار، حال این شرکت سوئدی به وعدهٔ خود عمل کرده و تلاش برای شکستن رکورد سرعت را آغاز نمود. این رکوردگیری در فرودگاهی در شمال سوئد و در دو سطح 500 و 1000 متر توسط رانندهٔ مسابقه «Boije Ovebrink» انجام گرفت.

مردی که قهرمان مسابقات کامیون اروپا سال 1994 و دارندهٔ پنج رکورد سرعت است، توانست با راندن شوالیهٔ آهنین با سرعتی دیوانه‌وار رکورد سرعت هر دو سطح را بشکند.




IronKnight_Main_24_aug_6

بنابراین شوالیهٔ آهنین ولوو در حال حاضر رکورد سرعت 500 متر را با زمان 13.71 ثانیه و با سرعت متوسط 131.29 کیلومتر بر ساعت در اختیار دارد درحالی‌که همزمان رکورد سرعت 1000 متر را نیز با زمان 21.29 ثانیه و سرعت متوسط 169 کیلومتر بر ساعت بنام خود به ثبت رساند.

اگر هنوز هم این اعداد شما را تحت تأثیر قرار نداده‌اند باید گفت که این شوالیهٔ سوئدی موفق به دستیابی به حداکثر سرعتی معادل 276 کیلومتر بر ساعت نیز شد. شوالیهٔ آهنین همچنین توانست شتاب صفرتاصد را فقط در 4.6 ثانیه ثبت نماید.

volvo-fh-the-iron-knight6

شوالیهٔ آهنین وزنی معادل 4.5 تن دارد که نسبت قدرت به وزن آن‌را را به عدد قابل‌توجه 0.5 اسب بخار برای هر کیلوگرم رسانده است.

همچنین مهندسان ولوو تغییرات زیادی را در این کامیون رکوردشکن اعمال کرده‌اند ازجمله اینکه سرعت نرم‌افزارها جهت رسیدن به عملکردی بالا افزایش‌یافته و برخی از لوازم الکترونیکی کامیون نیز جهت کاهش وزن حذف‌شده‌اند؛ و بازهم به جهت کاهش وزن، کل کابین کامیون از فایبرگلاس ساخته‌شده و آئرودینامیک آن نیز بهینه‌سازی شده است.

علاوه بر این، در قسمت‌های جانبی بدنه ورودی‌های هوایی بزرگی تعبیه‌شده که هوای موردنیاز پیشرانهٔ D13 کامیون را تأمین می‌کنند. این موتور متعلق به کامیون‌های تولیدی سری FH ولوو است که برای به‌کارگیری در شوالیهٔ آهنین اصلاح، تقویت و بهینه‌سازی شده است.

تکنسین ولوو تراکس «Olof Johansson» در رابطه با این کامیون می‌گوید:

متخصصان بخش‌های مختلف کامیون‌های ولوو همکاری نزدیکی را با یکدیگر جهت ساخت کامیونی با عملکردی بی‌نظیر داشته‌اند. غیر از پیشرانه و گیربکس، تمامی دیگر قطعات شوالیهٔ آهنین به‌صورت دستی و صرفاً برای این کامیون ساخته‌شده است. خوشحالیم که تلاش ما در مجموعهٔ ولوو تراکس نتیجه داده و توانستیم نه‌فقط یک رکورد بلکه دو رکورد کاملاً شگفت‌انگیز را بنام خود ثبت نماییم.

این در حالی است که در سال 2012 نیز ولوو با یک کامیون هیبریدی بنام «Mean Green» به قدرت 2100 اسب بخار توانسته بود رکورد سرعت کامیون جهان ‌را بشکند؛ اما شوالیهٔ آهنین با عملکردی بهتر و با وزنی سبک‌تر نسبت به Mean Green (به جهت حذف سیستم هیبرید) توانست این رکورد را ارتقاء بخشد. شاید چشمگیرترین ویژگی شوالیهٔ آهنین استفاده از همان گیربکس تولیدی I-Shift ولوو در آن باشد.

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار